Over ons

Over ons

Het pension is sinds 1995 geopend door Herman en Tonny Schouten. Na zijn studie “Dierhouderij”aan de HAS (Hogere Agrarische School) in Den Bosch, heeft zoon Harvy in 2007 het bedrijf overgenomen.

Wij proberen onze gasten zich optimaal thuis te laten voelen bij een bezoek aan onze Dierenvakantieboerderij.

Dit doen wij door:
  • Zoveel mogelijk de thuissituatie van de huisdieren na te bootsen (qua voeding, etenstijden, etc.)
  • Erg veel persoonlijke aandacht
  • Schone verblijven en een comfortabel klimaat

Wat klanten zeggen

Mariska van Veghel (23 januari 2016)
Wij zijn enorm tevreden en brengen Sammy met n gerust hart naar jullie. Hij gaat iedere keer kwispelend naar binnen. Door jullie kunnen wij altijd met een goed gevoel op vakantie!!! De Lofert is n echte aanrader!!

Ellen & Bas (16 november 2014)
Onze senior hond wordt hier altijd uitstekend verzorgd. We vinden het fijn dat honden hier hun eigen hok hebben. Ze houden rekening met zijn leeftijd en rustige tempo. Ook met zijn dieet (vaker kleine hoeveelheden voeren) wordt liefdevol rekening gehouden. Heel zorgzaam personeel. Het is er bovendien lekker schoon. We zijn erg blij dat we de Lofert hebben gevonden! Ga zo door!
Marleen (03 november 2013)
De honden gaan er altijd graag naar toe.
Ze kwispelen naar binnen en ze komen ook weer kwispelend naar buiten.
Ze zien er altijd top uit als we ze op komen halen.
En Fam. Schouten is zeer vriendelijk en professioneel

Raymond Rijnders (23 oktober 2013)
Dierenvakantieboerderij “De Lofert” is een geweldig adres voor mijn Maltezer Noa. Ik heb vele dierenpensions gezien en gehad. Deze is echt de beste van allen. Zeer vriendelijk en professioneel. Mijn witte hond krijgt ik zelfs na een paar dagen schoon en gewassen terug. Familie Schouten een dikke pluim voor jullie pension c.q. hondenhotel met vijf sterren. En een dikke poot van Noa voor Harvey.

Lisette Frijns en Nico Hopman (23 oktober 2013)
Onze poes Mistinguette en hond Zohra verblijven al lange tijd zo nu en dan in deze dierenvakantieboerderij en wij (en onze dieren!) zijn daar héél tevreden over.
Aardige, vriendelijke, betrokken en deskundige mensen, schone verblijfplaatsen, uitstekende verzorging. We laten ze met een gerust hart achter.
Share by: